Rakvere lihakombinaadi emaettevõte sai uue juhi

Kevin Volter
Copy
Silver Kaur.
Silver Kaur. Foto: Sven Tupits

Septembrist koonduvad kõik Maag Grupile kuuluvad lihatootmise ja -töötlemise üksused, nagu Rakvere lihakombinaat, Tallegg, Rannarootsi lihatööstus, ühise ettevõtte Maag Food OÜ alla, mida hakkab juhtima Silver Kaur.

Silver Kaur on töötanud AS-i Ösel Foods müügidirektori ja juhatuse liikmena (2003), AS-i Nordic Foods müügidirektori ja nõukogu liikmena (2004–2006), AS-i Premia Tallinna külmhoone müügidirektorina (2006–2009) ja juhatuse liikmena (2006–2015), AS-i Rannarootsi Lihatööstus juhatuse liikme ja tegevuhina (2015–2022), AS-i Maag Grupp juhatuse liikme ja tegevjuhina (2016–2022).

"Lähikuudel on minu põhieesmärk saada ammendav ülevaade HKScanilt omandatud ettevõtete toimimispõhimõtetest ning leida võimalusi efektiivsuse suurendamiseks," rääkis Maag Food OÜ juhatuse esimees Silver Kaur. "Nii Rakvere kui ka Tallegg on kohalikul turul tugevad juurdunud brändid, mida on ilmselt mõnevõrra nõrgestanud ettevõtte mitmed avalikuks tulnud probleemid. Kui vaadata HKScani käivet ja Baltikumi äri tervikuna, siis usun, et leidub võimalus need ettevõtted kasumlikuks pöörata, mis on ainus jätkusuutlik võimalus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles