Tarva noored jalgpallurid teenisid koondises mänguaega

Kevin Volter
Copy
Eesti koondis teises mängus Saksimaa eakaaslaste vastu.
Eesti koondis teises mängus Saksimaa eakaaslaste vastu. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti noormeeste U16 koondis pidas Saksamaal Leipzigis kaks mitteametlikku kontrollkohtumist Saksimaa koondvõistkonna eakaaslastega. Mõlemas kohtumises said oma oskusi peatreener Andres Operile näidata ka Rakvere JK Tarvas noormehed.

Esimeses kohtumises 29. augustil said eestlased napi 0:1 kaotuse, kui Saksimaa poolt oli 12. minutil täpne Kevin Krüger. Koondise peatreener Oper jäi aga poiste tegutsemisega rahule. "Poisid said hea mängu – sellist intensiivsust, agressiivsust ja kiirust koduses liigas neil iganädalaselt võimalik saada ei ole. Vastased olid mänguliselt meist veidi paremad, aga nägin, et poisid pingutasid kõvasti ja tegid väljakul seda, mida neilt palusime," rääkis Oper jalgpalliliidu pressiteenistuse vahendusel. Esimeses kohtumises täitis väravavahi ülesandeid Tarva pallur Sander Ristna ning kaitseliinis oli Romet Leppik.

Kaks päeva hiljem peetud korduskohtumises tuli paraku taas vastase 0:2 paremust tunnistada. Eesti koondis vahetas teiseks mänguks välja terve algkoosseisu. Seekord said alustada Tarva kaitsja Patrick Pihlak ning väravavaht Kaimar Markov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles