Muuseumis räägitakse 1930. aastate toidulauast

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Söökla Rakveres Vaksali tänaval 1930-ndatel.
Söökla Rakveres Vaksali tänaval 1930-ndatel. Foto: Virumaa Muuseumid

Rakvere linnakodaniku majamuuseumis peetakse laupäeval, 2. septembril loeng "Praevaagnast saleduskuurini: moodne toidulaud 1930. aastatel". Loenguga esineb eesti rahva muuseumi vanemteadur Anu Kannike.

Toidu- ja kodukultuuri uurija Anu Kannike tutvustab 1930. aastatel tekkinud uusi suundi toidulaua katmisel. 

Milliseid soovitusi jagati tolleaegsetele perenaistele koduse toidulaua kujundamisel? Milliseid hõrgutisi pakuti kohvikutes ja restoranides? Loeng annab vastused neile küsimustele, samuti tutvustab toonaseid näpunäited roogade valmistamiseks eri aastaaegadeks ja sündmusteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles