Karud asuvad kullajahile ja tõmbavad hooaja käima koduse turniiriga

Kevin Volter
Copy
Fännidel on, mida oodata, sest TERE Kadrina Karude kindel plaan on eelmise aasta finaali valus kaotus selja taha jätta ja kuld koju tuua.
Fännidel on, mida oodata, sest TERE Kadrina Karude kindel plaan on eelmise aasta finaali valus kaotus selja taha jätta ja kuld koju tuua. Foto: Ain Liiva

Korvpallimeeskond TERE Kadrina Karud võtab uuel hooajal sihiks esiliiga võidu. Eelmisel aastal hõbemedalid kaela saanud kadrinlased on selleks teinud jõulisi samme, hankides mullusest juba tuttava põhikoosseisu kõrvale koondise ja meistriliiga karastusega mängumehi. 

Virumaa kossulegendi ja Karude mängija Kristo Saage sõnul on meeskond endale ise korraliku pinge eelmise hooaja edu järel peale pannud, aga võistkond on väga tummine. "Ilma salgamata, kui see võistkond peaks lõpppäevani koos püsima, siis oleme ise endale korraliku pinge peale pannud," rääkis Saage. "Alla kulla ei ole mingit juttugi."

Meistriliigast tuuakse tiimi kolm pallurit, kellest kaks on Virumaa kossufännidele tuttavad: Sten Saaremäel, kes viimati esindas Keilat, ja Joonas Järveläinen, kes mängis Tallinna Kalevi eest. Lisaks meelitati Raplast enda ridadesse 2.06 pikk ukrainlane Anton Davõdjuk ja konkurent Reinar Halliku satsist napsati endale teinegi ukrainlane Mõhhailo Kutšerjavõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles