Mahu sadamast varastati kolm paadimootorit

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Mahu sadam enne vargusi. Ees seisab Mati Okase Kiili 440, selle järel Aivar Laagri Cursus 440 ning kõige taga Uno Raami svertjaht.
Mahu sadam enne vargusi. Ees seisab Mati Okase Kiili 440, selle järel Aivar Laagri Cursus 440 ning kõige taga Uno Raami svertjaht. Foto: Erakogu

1. septembri lõuna paiku kirjutas maruvihane Mati Okas Facebooki rühma Mahu Külaselts teate: "Tähelepanu – varastatud paadimootorid!!! Mahu sadamas oleval kahel paadil ja ühel jahil on ära varastatud päramootorid. Kui kellelgi on mingeid vihjeid või nägi viimastel päevadel liikumas kedagi/midagi, siis igasugune info on teretulnud."

Mati Okasel oli põhjust vihane olla, sest üks varastatud päramootoritest – Suzuki – oli tema paadi Kiili 440 küljes. Mootor oli kümme aastat vana. Okas hindas pikanäpumeeste tekitatud kahju suuruseks 1400 eurot. "Politseile on avaldus tehtud. Ma käisin uurija juures juba eelmise nädala reedel," ütles ta.

Okas meenutas, et paadimootorite vargusi on Mahu sadamas olnud varemgi. "Eks ikka on oht, et tullakse uuesti vargile. Eks lolle on ju igasuguseid," lausus mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles