Kadrina Karude mängija astub platsile korvpallilegendi lahkumismängus

Kevin Volter
Copy
Kristjan Kangur astub viimast korda palliplatsile 21. septembril Tondiraba jäähallis toimuvas legendide lahingus.
Kristjan Kangur astub viimast korda palliplatsile 21. septembril Tondiraba jäähallis toimuvas legendide lahingus. Foto: Eero Vabamägi

Tondiraba jäähallis 21. septembril toimuva suure korvpalliõhtu kirss tordil on Kalev/Cramo ja Tartu legendide vaheline kohtumine, kus Eesti üks edukaim korvpallur Kristjan Kangur teeb oma viimase etteaste. Tartu eest jookseb platsile praegune TERE Kadrina Karude mängija Kristo Saage, kes ülikoolilinna meeskonna värvides mängis aastatel 2011–2013.

Kristjan Kanguri viimase vaatuse õhtu lõppeb Paf Eesti-Läti ühisliiga avalöögiga möödunud hooajal Eesti meistriliiga finaalis kohtunud BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Maks&Mooritsa vahel. Korvpalliõhtul jooksevad väljakule ka Tallinna ja Tartu noortevõistkonnad, kes võtavad omavahel mõõtu, ning oodata on üllatusesinejat, kes annab kaks kontserti mängupauside ajal. 

Kalev/Cramo legendide eest jooksevad väljakule lisaks Kangurile Branko Mirković, Gregor Arbet, Rait Keerles, Tanel Sokk, Howard Frier, Valmo Kriisa, Erik Keedus ja Gert Dorbek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles