Kiirelt kaotusseisu jäänud jalgpallurid võitlesid välja suure võidu

Kevin Volter
Copy
Rakvere JK Tarvas kapten Kristo Remmelgas kiitis oma mängijaid, sest hoolimata kaotusseisust suudeti säilitada motivatsioon ja võtta suur võit.
Rakvere JK Tarvas kapten Kristo Remmelgas kiitis oma mängijaid, sest hoolimata kaotusseisust suudeti säilitada motivatsioon ja võtta suur võit. Foto: Ain Liiva

Jalgpalli teise liiga 17. vooru kohtumises läksid pühapäeval Rakveres vastamisi kohalik JK Tarvas ja Tartu JK Welco duubelmeeskond. Alguses kiirelt kaotusseisu jäänud rakverlased suutsid end lõpuks kokku võtta ja alles teist korda põhikoosseisu kuulunud 16-aastase Eiko Maasiku kolme värava toel tartlased suure skooriga alistada.

Mängu algus Rakvere staadionil oli kodumeeskonnale kõike muud kui rõõmustav. 16. minutil jäädi Sten-Alfred Nääme värava järel kaotusseisu ning 11 minutit hiljem oli tartlaste penaltist löödud väravaga täpne Romet Salu.

Poolajapausile mindi siiski Mattias Roobi ja Roland Pakaste väravate toel 2:2 viigiseisul. Ka Tarva peatreener Tarmo Rebane sõnas, et alguses ei saadud üldse oma mängu käima. "Mehed olid apaatsed, vaatasid üksteisele lihtsalt otsa. Eks oma osa oli ka selles, et mängudes oli nädalane paus," rääkis treener. "Aga 37. minutil tehtud vahetuste järel muutus mäng elujõulisemaks, eriti tahaks kiita Robi Štšjogolevit, kes tõi platsile uut energiat."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles