Rakvere teatri 84. hooaeg algab kirju ürituste kavaga

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Rakvere teater pakub lisaks teatrietendustele näitusi ja muud silmailu.
Rakvere teater pakub lisaks teatrietendustele näitusi ja muud silmailu. Foto: Ain Liiva

Rakvere teatri pressiteenistuse teatel on kultuuritempli algaval 84. hooajal võimalik lisaks teatrietendustele osa saada rikkalikust eriürituste kavast, mis pakub kultuurihuvilistele nii vestlusringe, jalutuskäike, kontserte, mälumänge, näituseid kui ka koolitusi. Uue hooaja juhatavad sisse kaks komöödiat: 15. septembril esietenduv Peeter Tammearu "Vallatud võtted" ja 22. septembril Peeter Raudsepa "Ettevaatust, õnn!".

Eriürituste hooaja avab 21. septembril sari "RT vestleb", mille käigus kohtuvad veebipolitseinikud lavastuse "See kõik on tema" publiku ja teiste huvilistega, kes soovivad end kurssi viia internetimaailma piiride ja ohtudega. Mälumänguhuvilised alustavad 26. septembril Teatrikohvikus hooaja esimese muusikaviktoriiniga ja oktoobris peetakse maha ka filmiviktoriini esimene lahing. Sarja "RT muusika" avakontsert kutsub Egert Milderi loomingut kuulama 28. septembril Teatrikohvikusse.

"Põnevaid eriüritusi on sellel poolaastal tulemas veelgi. Oktoobris kutsume kõiki Nipernaadi kirjanduslikele jalutuskäikudele Rakveres ja ees on ootamas ka intrigeeriv ajurünnaku koolitus. Tasub meie kodulehel silm peal hoida," ärgitab teatri projektijuht Helen Solovjev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles