Meistriliigast täiendust saanud Rakvere Võrkpalliklubi peatreener lubab põnevat hooaega

Kevin Volter
Copy
Kas Rakvere peatreener saab võidujoovastusest käed taeva poole tõsta ka tuleval hooajal, näitab aeg, aga head eeldused on selleks kodulinna naasvate pallurite näol loodud.
Kas Rakvere peatreener saab võidujoovastusest käed taeva poole tõsta ka tuleval hooajal, näitab aeg, aga head eeldused on selleks kodulinna naasvate pallurite näol loodud. Foto: Ain Liiva

Augusti keskel treeningutega alustanud BMF/Rakvere Võrkpalliklubi on eeloleva hooaja suhtes esiliigas positiivselt meelestatud. Suvel mitu põhimängijat kaotanud volletiim pole siiski mängijate turul passiivseks jäänud ja on enda ridadesse tagasi kutsunud mitu meistriliiga karastusega kodulinna sportlast.

Suurima karjäärihüppe tegi eelmise hooaja koosseisust 18-aastane sidemängija Andris Vahula, kes teenis oma esimese profilepingu ja asub esindama võrkpalli meistriliigas hõbemedali saanud Bigbank Tartu tiimi.

"Kui võtta Rakvere Võrkpalliklubi saalivõistkonda, siis oli rahulik, sest ega me suvel väga midagi ei teinud," rääkis klubi peatreener Mehis Täpp. "Kõik, kes olid vähegi aktiivsed, mängisid meil rannavõrkpalli."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles