Mihhail Kõlvarti võit pani Rakvere linnapea Triin Vareku mõtlema, kas ja kuidas poliitikas jätkata (2)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnapea Triin Varek on keskerakonna edaspidise poliitika suhtes äraootaval seisukohal.
Rakvere linnapea Triin Varek on keskerakonna edaspidise poliitika suhtes äraootaval seisukohal. Foto: Kalev Lilleorg

Keskerakondlasest Rakvere linnapea Triin Varek ei varja, et erakonna uue esimehe valimisel eelistas tema Tanel Kiike ja Mihhail Kõlvarti võit pani ta mõtlema, kas ja kuidas poliitikas edasi minna.

Poliitikakommentaatorid kiidavad juba mitmendat päeva keskerakonna uue esimehe Mihhail Kõlvarti kõnet, mille ta pidas nädalavahetusel Paides. Ollakse arvamusel, et karismaatiline etteaste võis olla kaalukeeleks, mis tõi tema kaukasse nii mõnegi otsustava toetushääle erakonna esimehe valimisel. Rakvere linnapea Triin Varek seda arvamust ei jaga.

"Mihhail Kõlvart rääkis palju sellest, mis on erakonnas halvasti, sama rääkis ta ka kohtumistel enne kongressi erinevates piirkondades," lausus Rakvere linnapea. "Seda, miks läks keskerakonnal viimastel valimistel pahasti, oli muidugi ka vaja arutada, sest erakonna tulemus oligi alla ootuse. Aga ma ei kuulnud Kõlvarti kõnest, milline on tema plaan tulevikuks. Mis muutub erakonnas tema juhtimisel? Mis need konkreetsed sammud on, mis aitavad piirkondi, ja mis on siis need uued ja selged sõnumid, kui seni pole tema arvates erakond piisavalt hästi väljendanud omi seisukohti?"

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles