Pikametsa rajal selgusid hobikrossi kangeimad sõitjad

Kevin Volter
Copy
Fotol vasakult MX Pro klassi kolm paremat: Karel Kutsar, Gert Krestinov ja Erki Kahro.
Fotol vasakult MX Pro klassi kolm paremat: Karel Kutsar, Gert Krestinov ja Erki Kahro. Foto: Motostart Photography

Laupäeval võõrustas Eesti hobikrossi karikasarja etappi Pikametsa krossirada Rakvere külje all. Päev pakkus konkurentsitihedat võidusõitu krossirajal ja ka mudilaste rattarajal. Pikametsa motopargi meeskond oli valmistanud ette võistlusraja, mille väärilist on pea võimatu leida ja millel võistlemine oli puhas rõõm. 

Päeva avastardi võit läks Kaupo Õnnele, teisena ületas finišijoone Läti võistleja Estere Miglāne ja kolmandana Pertti Salonen Soomest. Teises stardis vedas aga tehnika alt esimese sõidu võitjat Õnnet ja finišijoone ületas esimesena lätlane. Teiseks tõusis üldarvestuses Celiin Jõesaar ja kolmandaks Jost Lootus. Klasside põhjal läks naiste arvestuse võit Lätti Estere Miglānele, teine koht Jõesaarele ja kolmas Mirell Tarvisele.

Krossi põnevaima klassi, Jäägri villa MX Pro/MX A stardis haaras liidriohjad Gert Krestinov, kellele peatselt surus kandadele Karel Kutsar. Umbes poole sõidu peal leidis Kutsar koha möödumiseks ja tuhises esimesena üle lõpujoone. Teises stardis läks juhtima Kairo Katkosilt, peale kohtade vahetamist Kutsariga jäi siiski peale Katkosilt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles