Reinar Hallik eelseisvast korvpallihooajast: meie eesmärk on meistriliiga (1)

Kevin Volter
Copy
Reinar Hallik jätkab korvpallikooli esiliigavõistkonna abitreenerina koos Andres Sõbraga. Meeskonna peatreener on Alessio Landra.
Reinar Hallik jätkab korvpallikooli esiliigavõistkonna abitreenerina koos Andres Sõbraga. Meeskonna peatreener on Alessio Landra. Foto: Margus Ansu

Omanimelise korvpallikooli juht Reinar Hallik ei tee saladust, et eesmärk on viia Lääne-Virumaa taas Eesti korvpalli tippseltskonda. Hooajaeelsed mängijate liikumised kinnitavad, et mehel on tõsi taga ja mullune esiliiga viies koht plaanitakse tänavu kuldset karva medalite vastu välja vahetada.

Esindusmeeskond on komplekteeritud lihtsa valemi järgi – et korvpallikooli noortel meestel oleks kõrval kogemust, toodi meeskonda mitu vanemat pallivõlurit. Nii on klubiga juba liitunud meistriliiga kogemusega Gert Kaldmäe ja Vitali Šimanski, kes viimati esindasid Rakvere Tarva värve, Tartust ühines Vinni klubiga Patrik Peemot ning esiliigas konkurentsi pakkuvalt TSA Kalevilt napsati enda ridadesse Martin Laandu. 

Nüüd on käed löödud ka rahvuskoondislase Siim-Markus Postiga, kes üleeelmisel aastal krooniti Pärnu ridades Eesti meistriks. "Tunnen teda juba pikalt ja ta teab, et me treenime tugevalt. Meie pakkusime talle trennivõimalusi ning proovime meistriliigasse koos jõuda," ütles Reinar Hallik, kinnitades, et kogenud mängijat nähakse ka tulevikus oma plaanides kaasa löömas. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles