Häbi häbi, püksis käbi, orav näris püksid läbi

Roman Kusma
, Rakvere linnavolikogu liige
Copy
Roman Kusma.
Roman Kusma. Foto: Meelis Meilbaum

Katrin Pauts lööb naelapea pihta, kui 16. septembri Õhtulehe artiklis võrdleb Eesti erakondi ususektidega. Olen viimased nädalad nagu enamik eestimaalasi jälginud meie peaministriga seotud Venemaa-suunalise äri skandaali ja pean tunnistama, et alguses polnud mul lihtsalt sõnu.

Kuidas saab selline asi ja veel sellisel tasemel üldse võimalik olla, imestasin. Minule oli jäänud meedia kaudu mulje, et tänaseks on meil lõpetatud praktiliselt kogu Venemaa-suunaline äritegevus. Siis aga ilmneb, et Venemaaga äritsemisega on seotud lausa peaministri abikaasa. See fakt näitab, kui silmakirjalikud on meie poliitikud ja kui lihtne on meiega manipuleerida.

Oli see kaup, mida veeti Venemaale, sanktsioonide all või mitte, kas tema abikaasa otsustas seal ettevõttes midagi või mitte, see polegi oluline. Fakt on see, et ta on selle ettevõttega otseselt seotud ja teenis sealt tulu. Meie peaminister, kes kõige häälekamalt nõudis Venemaa-vastaseid sanktsioone, peaks olema ise koos oma abikaasaga selles osas puhas kui prillikivi ja olema teistele eeskujuks, aga ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles