Naksitrallid kõnelevad 14 keeles

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Eno Raua "Naksitrallid" on jõudnud lugejateni paljudes keeltes.
Eno Raua "Naksitrallid" on jõudnud lugejateni paljudes keeltes. Foto: Eesti Rahvusringhääling

Vikerraadio keeltemäng kutsub kuulama "Naksitralle" 14 keeles.

Seitsmendat aastat saab Euroopa keeltepäeva puhul teha Vikerraadio lehel kaasa vahvas keeltemängus, kus sel korral on kuulamiseks välja pandud 14 keeles katkendid Eno Raua "Naksitrallidest".

Esmaspäeva, 25. septembri hommikust kuni teisipäeva kella 15-ni on Vikerraadio lehel avatud keeltemäng, kus Tallinna Euroopa kooli õpilased loevad ette 14 keeles katkendeid Eno Raua lasteraamatust "Naksitrallid".

Iga keele juures saab valida kolme vastusevariandi vahel. Pärast vastuste saatmist saab mängija teada, mitu neljateistkümnest keelest ta õigesti vastas, hiljem on võimalik oma vastuseid ka näha (info selle kohta ilmub, kui vastused on edastatud).

Euroopa keeltemängu saab kaasa teha nii üksinda kui ka kogu klassiga. Mängida on võimalik eesti ja inglise keeles. Mängust tehakse kokkuvõte ja auhinnad loositakse välja 26. septembril kell 16.15 saates "Stuudios on Andres Oja".

Keeltemängu peaauhind on kinkekaart kümneks individuaalseks keeletunniks.

Euroopa keeltepäeva tähistatakse üle Euroopa 26. septembril. Keeltemäng toimub Vikerraadio ja Euroopa Komisjoni Eesti esinduse koostöös juba seitsmendat korda. Varem on keeltemängus kõlanud laulud Pipist ja sepapoistest ning lõigud raamatutest "Punamütsike", "Alice Imedemaa", "Väike Prints" ja "Harry Potter".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles