Teatrikohvikus alustab taas filmiviktoriinisari

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Filmisõbrad saavad taas teadmistes mõõtu võtta.
Filmisõbrad saavad taas teadmistes mõõtu võtta. Foto: Rakvere Teater

Rakvere Teatrikohviku kolmas filmiviktoriinihooaeg viib osalejad reisile vanemasse ja uuemasse filmiajalukku.

Filmiviktoriin on Teatrikohvikus toimunud aktiivsete filmihuviliste eestvedamisel juba kaks hooaega. Eelmise hooaja viimases mängus andsid viktoriini algatajad teatepulga üle hooaja üldvõitjale. Seega hakkavad algavast kolmandast hooajast viktoriiniküsimusi koostama ja mälumängu korraldama Rakvere teatri kirjandustoimetaja ja filmifanaatik Lauri Saaber ning helitehnik Peeter Pilv.

Inspireerituna äsja esietendunud Rakvere teatri hooaja avakomöödiatest, kannab RT filmiviktoriini kolmanda hooaja esimene mäng pealkirja "Kae nalja".

Filmiviktoriin leiab aset Rakvere Teatrikohvikus neljapäeval, 5. oktoobril algusega kell 18.30. Mängima on oodatud kõik vanad ja uued mälumängurid.

Viktoriin toimub kord kuus. Kogu hooaja jooksul võib liituda uusi võistkondi ja mängijaid. Iga kord selgitatakse välja vooru parim ning premeeritakse väikse autasuga. Kõik punktid lähevad hooaja üldtabelisse ning hooaja viimases mängus kroonitakse üldvõitja.  Auhinnafondi panustab iga mängija 1 euro, mis on ühtlasi osavõtumaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles