Haljala valla noortekeskused said toetust digivõimekuse tõstmiseks

Kevin Volter
Copy
Gerly Piiskoppel (vasakul) ja Mirjam Veisner on rõõmsad, sest uued raalid toetavad Haljala valla noortekeskustes mitmesuguste tegevuste korraldamist.
Gerly Piiskoppel (vasakul) ja Mirjam Veisner on rõõmsad, sest uued raalid toetavad Haljala valla noortekeskustes mitmesuguste tegevuste korraldamist. Foto: Haljala vald

Sel suvel avanes haridus- ja noorteameti taotlusvoor noorsootööasutuste, noorteühingute ja huvikoolide noorteprojektide toetuse "Noorte heaks 2023" taotlemiseks. Taotlusvoorust võtsid osa ka Haljala valla noortekeskused, kelle projekt digilahenduste loomiseks valla noortekeskustesse sai pea 11 000 euro suuruse rahastuse.

Haljala valla noorsootöötajad Mirjam Veisner ja Gerly Piiskoppel selgitasid, et taotlusvooru fookuses oli digipöörde elluviimine noortevaldkonnas. Seetõttu otsustati noorsootöötajatena proovida õnne ja kirjutada projekt digivahendite soetamiseks kohalikesse noortekeskustesse. Digivahenditest on pikalt unistatud, aga seni on puudunud vahendid nende soetamiseks.

Saadud rahaga soetati valla noortekeskustesse kaks Apple‘i arvutit iMac, kolm tahvelarvutit iPad Pro, tahvelarvutite klaviatuurid ja nutipliiatsid ning Valge Klaari koolitused viieteistkümnele noorele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles