Jalgpallureid ootab ees otsustav vastasseis

Kevin Volter
Copy
JK Tarvas on sügisel olnud heas hoos: viiest mängust on tabelis kirjas neli võitu ja üks viik.
JK Tarvas on sügisel olnud heas hoos: viiest mängust on tabelis kirjas neli võitu ja üks viik. Foto: Marianne Loorents

Eesti jalgpalli teine liiga on tasapisi sõudmas finiši suunas, pidada on jäänud veel mõned põhiturniiri kohtumised. Rakvere JK Tarvas üks otsustavamaid mänge seisab ees tuleval nädalavahetusel, kui koduplatsil asutakse heitlema Jõhvi linna esindusklubiga.

Tabeliseis on esikolmiku jaoks kujunenud üpris intrigeerivaks. Kui Maardu Linnameeskond on nelja punktiga küll eest rebinud, siis teist ja kolmandat kohta jagavad võrdse punktisummaga Tarvas ja Jõhvi Phoenix. Just need meeskonnad ka eeloleval laupäeval omavahel Rakveres kokku lähevad. Selle mängu võitja pälvib suure eelise, sest põhiturniiri teise koha omanik saab õiguse mängida üleminekumänge, kus oleks juba võimalik püüda pääsu Esiliiga B-sse.

Kui veel kuu aega tagasi oli Maardu teiste ees üheksa punktiga juhtimas, siis nüüdseks on vahe jälitajatega kahanenud neljale punktile ja esimese koha saatus lahtine. Rakverlased peavad tegema hea tulemuse Jõhvi vastu ja lootma, et Maardu võrdlemisi kehv sügis (viimasest viiest mängust 2 võitu, 2 viiki, 1 kaotus) jätkub ning tee tiitli suunas on lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles