Unistad kodusest spaast? Tutvu soovitustega, kuidas see ise luua

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images Signature via canva.com

Plaanid vannitoa remonti või uuendamist, et sellest luua rahulik ruum, kus saab pärast tööpäeva lõõgastuda? Hubase vannitoa loomiseks, oleme pannud kokku mõned soovitused, millega soovitame tutvuda enne, kui asud asja kallale. Sisusta koos meiega ideaalne koduspaa!

Vannitoa sisustamine

Vannituba on väga praktiline ruum ja selle remontimisel tuleb arvestada sellega, et tegemist on ruumiga, mis on niiske. Seega veendu, et sinu vannituba ehitatakse korralikult. Jättes aga ehitusliku poole kõrvale ja liikudes sisustusdetailidele, räägime sellest, kuidas luua vannituba, mis on sama õdus kui ka üks luksuslik spaa.

Nii kvaliteetne vannitoamööbel aga ka sobivad seinaplaadid mängivad siinkohal rolli. Lõpliku viimistluse annavad loomulikult erinevad dekoratsioonid, aga sellest räägime juba allpool. Kvaliteetne vannitoamööbel ja õige seinaplaat täiendavad üksteist. Seetõttu tuleb kogu ruumi vaadata tervikuna ja valida seinaplaat just selle kuju ja värviga, mis sobib omakorda mööbliga. Enne värvi- ja disaini lahendustega tutvumist tuleks panna paika ruumi tonaalsus ja stiil. Selleks saab ideid koguda Pinterestist või Instagramist. Seinaplaat võib olla ühevärviline, aga ka marmori imitatsiooniga või marmorist. See võib olla väiksem kui ka suurem. Vahest kombineeritakse samas värvi erineva varjundiga seinaplaate, et luua põnev aktsentsein. Vali seinaplaat, mida on kerge paigaldada, mis on kvaliteetne ja sobib harmooniliselt vannituppa.

Kvaliteetne vannitoamööbel on teine asi, millele mõelda. Soovitame valida võimalikult praktilise ja kauni lahenduse, mis istub interjööri, aga mahutab ka kõik vajaliku: saunalinad, kosmeetikatooted ja palju muud. Sooja tunde loomiseks võib valida puidust mööbli, aga aina populaarsemad on ka metalsete või kividetailidega lahendused. Kombineerides erinevaid vannitoamööbli osasid, saab luua põnevaid lahendusi, mis eristuvad paljudest teistest vannitubadest.

Dekoratsioonid, mis aitavad luua hubasust

Ära unusta väikesed sisutusdetaile, mis aitavad luua vannitoa, kus on hea olla. Kindlasti peaks seal olema suur peegel, hea valgus ilurutiinide tegemiseks, aga ka võimalus õdusaks ja hämaraks valguseks. Seda saab lahendada valgust reguleeriva lambiga või mitme erineva valgusti näol. Kui vannitoas on ruumi, soovitame vanni lähedale asetada küünlad, et vanniskäik muuta eriti romantiliseks ja mõnusaks.

Riputa lakke taimi, et tuua sinna rohelust. Sa võid kasuta päris taimi aga need ka asendada kvaliteetsete kunsttaimedega. Suuremasse vannituppa võid panna põranda vaasi ja sinna asetada oksad või kuivatatud lilled.

Korvid annavad juurde pinda, kuhu asju asetada, aga ka toovad ruumi soojust. Aseta need riiulitesse või põrandale, kuhu sobivad hästi just suuremad korvikesed. Täida korvid rätikute, koduspaa vahendite või muude tarbeasjadega, mida vannitoas oled harjunud kasutama. Kõik need dekoratsioonid, aga ka vannitoamööbli saad osta ühest kohast korraga - tutvu Kaup24 või Hansaposti valikuga ja loo unistuste vannituba.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles