Juhtkiri: kirju inimloomariik

Virumaa Teataja
Copy
Virumaa Teataja.
Virumaa Teataja. Foto: Meelis Meilbaum

Jahimeeste vahel on lahvatanud tüli, mis on kaasa toonud lõhutud autod, tekitanud majanduslikku kahju, raisanud aega ning seadnud ohtu ka ilmsüüta kõrvalised isikud. On see nüüd juhus või mitte, seda Virumaa Teataja ei tea, aga alles me kirjutasime rehvide lõhkumisest Vergi kandis. Kaugel see Vergi Võlest, kus seekordne lugu aset leidis, ikka on? Võibolla sattusid eelmise loo tegelased hoopis teise arveteklaarimise tahtmatuteks ohvriteks?

Inimesed ei suuda isegi 21. sajandil ühe laua taha istuda ja oma probleeme selgeks rääkida. Putinist alustades (kes teatavasti maalib oma rahvale ukrainlastest pildi kui koerakoonlastest) ja Varangu kandi külameestega lõpetades. On see siis inimese tegu klattida arveid moodusel, mille tõttu kannatavad kolmandad inimesed ja isegi metsloomad?

Nõrk tegelane oled, kes sa Varangu kandis ogasid tee peale külvad! Toimetad salaja ja piilud ilmselt puu tagant, kuidas teistel halvasti läheb. Mine ja räägi vastaspoolega, kui sinu arvates sinu õigusi rikutakse, kutsu endale õiguskaitseorganid või kohus appi, kui leiad, et sulle liiga tehakse, mitte ära toimeta päti kombel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles