Korvpallikoondislane Ellen Anett Põldmaa: "Korvpalliajastuga mul lihtsalt vedas"

Merly Raudla
Copy
Ellen Anett Põldmaa teiseks koduks Simunas võib nimetada kohalikkus spordihoonet, mis valmis, kui piiga oli kahe ja poole aastane.
Ellen Anett Põldmaa teiseks koduks Simunas võib nimetada kohalikkus spordihoonet, mis valmis, kui piiga oli kahe ja poole aastane. Foto: Hendrik Osula/Eesti Korvpalliliit

Maast madalast koos endast suuremate vendadega Simuna spordihallis korvpalli põrgatama hakanud Ellen Anett Põldmaa on oma korvpallurikarjääri jooksul saavutanud kahel korral naiste meistriliigas meistritiitli ja mitmel korral tulnud hõbedale ja pronksile. Mullu pjedestaali kolmandale astmele jõudnud tiim sihib tänavu kirkamat medalit.

Meistriliigas on Ellen Anett Põldmaa mänginud sest ajast, kui ise gümnaasiumis õppis. Praegu Audentes/Tallinna Ülikooli tiimis mängiv peagi 29-aastaseks saav Ellen Anett ei tahtnud kogu oma elu korvpalli ja spordiga siduda ning läks pärast Audentese spordigümnaasiumi tippspordi õppesuuna lõpetamist ülikooli rakenduslikku majandusteadust õppima. Magistrikraadi omandas hakkaja neiu TalTechis juhtimise ja turunduse erialal.

Kas teile meeldisid koolis rohkem humanitaar- või reaalained? Või sobisid mõlemad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles