Vinni kossupoisid tegid Euroopa liigas võiduka alguse

Kevin Volter
Copy
Reinar Halliku Korvpallikool/Vinni Vald alustas Euroopa noorte korvpalliliigas kodusaalis peetud alagrupiturniiri nelja võiduga.
Reinar Halliku Korvpallikool/Vinni Vald alustas Euroopa noorte korvpalliliigas kodusaalis peetud alagrupiturniiri nelja võiduga. Foto: Reinar Halliku Korvpallikool

Möödunud nädalalõpul peeti Vinni spordihoones Euroopa noorte korvpalliliiga kuni 17-aastaste noormeeste C-alagrupi turniir. Reinar Halliku Korvpallikooli/Vinni Vald (RHKK) noored läbisid turniiri puhaste paberitega ja võitsid kindlalt esikoha.

Võistlustules oli kokku üheksa meeskonda Eestist, Soomest, Rootsist, Lätist, Poolast ja Tšehhist. EYBL-i korvpalliliigas võistleb 54 tiimi, kes on jaotatud kuude alagruppi. Alagrupi kaks parimat teenivad pääsu superfinaali.

Esimeses alagrupikohtumises alistasid kodusaalis mänginud RHKK noored rootslaste RIG Haga 86:65. Teises mängus tehti selg prügiseks poolakate Start Lublinil tulemusega 119:68. Mingit sõnaõigust ei antud ka lätlaste DSN-ile ja tšehhide Sokol Prazskyle, kes alistati vastavalt 92:85 ja 83:59.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles