Rakvere koolinoored said keskkonnaagentuuri eriauhinna

Kevin Volter
Copy
Rakvere Vabaduse kooli ja Rakvere reaalkooli õpilased said keskkonnaagentuuri konkursil "Ringmajanduse meistriklass" eriauhinnad.
Rakvere Vabaduse kooli ja Rakvere reaalkooli õpilased said keskkonnaagentuuri konkursil "Ringmajanduse meistriklass" eriauhinnad. Foto: Vabaduse Kool

Keskkonnaagentuuri ja räppmuusik villemdrillemi koostöös 5.– 9. klassi õpilastele korraldatud videovõistluse "Ringmajanduse meistriklass 2023" võitjad on välja selgitatud. Õpilased said konkursile esitada kuni kolme minuti pikkused ringmajandusteemalised videod.

Võistelda võis üksi või teha video koos sõpradega. Rakvere Vabaduse kooli 5.b klassi õpilane Loit Leis pärjati keskkonnaagentuuri eriauhinnaga "Tubli ringmajandaja" ning Rakvere reaalkooli 6.b klassi õpilased Reimo Kõrgesaar ja Johanna Valter teenisid eriauhinna "Tubli ringmajanduse saatejuht".

Keskkonnaagentuuri projektijuhi Kaili Simbergi hinnangul oli võistlus laste jaoks hariv. "Oleme kindlad, et läbi laste teadlikkuse tõstmise muutuvad ka nende pered keskkonnavaldkonnas targemaks ja oskavad igapäevaselt teha loodusele ja enda tervisele kasulikumaid otsuseid," rääkis Simberg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles