Endine Rakvere linnavolinik on Facebookis võlgnike nimekirjas (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Magnus Lehesoo kuulus Rakvere linnavolikogusse nii pärast 2017. kui ka 2021. aasta kohalikke valimisi.
Magnus Lehesoo kuulus Rakvere linnavolikogusse nii pärast 2017. kui ka 2021. aasta kohalikke valimisi. Foto: Meelis Meilbaum

Endiselt Rakvere linnavolikogu liikmelt ja ettevõtjalt Magnus Lehesoolt aetakse sotsiaalmeedia kaudu võlgu taga. Viimati Rakveres ööklubi MLounge & Bar pidanud mees ise viibib alates aasta algusest Austraalias. "Mul on kahju, et nii läks ja maine on määrdunud, aga need ei ole minu isiklikud võlad, vaid minule kuulunud firma võlad," kommenteeris Lehesoo. 

Facebookis võlgnikke ja pettureid tutvustavas grupis on üleval Magnus Lehesoo nimi ja ühe võlanõudja kirjavahetus temaga. Küsimus on saamata jäänud tasus töö eest firmas Club ML OÜ ehk Pikal tänaval tegutsenud ööklubis MLounge & Bar. Palgata jäänud töötajaid on Virumaa Teataja andmetel rohkem kui üks.

"Võlad lasuvad minule varem kuulunud ettevõttel," selgitas Magnus Lehesoo. "Ööklubi asjad hakkasid halvasti minema koroonapandeemia ajal. Selle majandamine oli järjest keerulisem ja asjad kasvasid üle pea. Ma küll üritasin reele tagasi saada, minu loomuses pole alla anda, aga see võis olla vale otsus. Kahjuks pidin lõpuks kaotust tunnistama. Kahjuks polnud Club ML Eestis esimene ja viimane ettevõte, mis karile jooksis. Kõigil võib juhtuda, eriti kui tuleb selline halb aeg nagu koroonapandeemia."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles