Tapa käsipallinaised alistasid valitseva meistri

Kevin Volter
Copy
SK Tapa mängijad Marjette Maie Müntser (paremal) ja Janette Vihand rõõmustamas järjekordse eduka soorituse üle.
SK Tapa mängijad Marjette Maie Müntser (paremal) ja Janette Vihand rõõmustamas järjekordse eduka soorituse üle. Foto: Marie-Johanna Kippar

Kolmapäeval läksid Tapal Eesti naiste käsipalli karikavõistlustel vastamisi kahe hooaja vahel kõvasti tugevnenud SK Tapa/Tapa Valla SK ning valitsev meister Aruküla/Mistra. Kui võõrustajate jaoks oli tegu turniiri esimese kohtumisega, siis külalised olid juba varem punkte kaotanud.

Mängu alustasid kindlamalt SK Tapa naised, kelle ridadesse kuulub sel hooajal ka mitu endist HC Tabasalu mängijat. Laura Kärneri tabava viske järel oli kodunaiskond kümnendaks minutiks juba 6:2 juhtimas. Tapakad suutsid hea kaitse ja väravavahi töö ning Karina Kuuli viie järjestikuse värava toel juba 12:4 juhtima minna. Poolaja lõpus leidis ka Aruküla skoorimisvõimalusi, kuid vaatamata sellele mindi garderoobi võõrustajate eduseisul 17:10.

Teist poolaega aga alustasid selgelt paremini külalised. 43. minutiks oli vahe vaid kolmeväravaline, kuid seejärel ei suutnud kumbki tiim skoorida tervelt kuus minutit. Väravapõua lõpetasid SK Tapa poolt Kärner ja Marjette Maie Müntser. Mistra enam lähemale tulla ei suutnud ning lõpuks võtsid Tapa naised kindla 29:24 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles