"Vigased pruudid" toovad Rakveres kinosaali täis

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
"Vigased pruudid": Pääru Oja ja Kaspar Velbergi rolliks jääb end teha võimalikult lolliks.
"Vigased pruudid": Pääru Oja ja Kaspar Velbergi rolliks jääb end teha võimalikult lolliks. Foto: Joosep Kivimäe

Eduard Vilde humoreskil põhinev mängufilm "Vigased pruudid" tõi avanädalavahetusel kinno 16 130 vaatajat üle Eesti. Populaarne on film ka Rakvere Teatrikinos.

Rakvere kino osakonnajuht Brenda Pastimäe rääkis, et "Vigased pruudid" on ka kohaliku publiku seas praegu kõige populaarsem film. "Rõõmustav oli see, et õnneks oli võimalus näidata ka eellinastusi, mis olid eelmise nädala kolmapäeval ja neljapäeval 100 protsenti välja müüdud. Sellel nädalal toimunud seanssidega on sama lugu, viimased paarkümmend piletit on saadaval veel pühapäevastele seanssidele."

Tema sõnul on film niivõrd populaarne, et seda tuleb näidata isegi kaks korda päevas. "Kindlasti näitame filmi seni, kuni publikul huvi jagub. Võrdluseks võin tuua selle aasta veebruarikuu teises pooles esilinastunud "Suvitajad", mis oli ka uusversioon vanale klassikale ("Siin me oleme"), režissööriks samuti Ergo Kuld, ning oli samuti tõeline publikumagnet, sest programmis oli see meil kuni aprillikuuni ja kokku näitasime filmi 26 korda. Seega kellel veel film "Vigased pruudid" nägemata, ei pea muretsema, kindlasti on film meil kavas ka edaspidi, kuid piletiostuga tasub kiire olla."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles