Vanaproua Õie on maakonnalehte tellinud 65 aastat

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Õie sai Virumaa Teataja tellitud veel enne, kui Chillilaat ametlikult avati. Tagaplaanil VT klienditeenindajad Madlen Siniallik (vasakul) ja Olga Anton.
Õie sai Virumaa Teataja tellitud veel enne, kui Chillilaat ametlikult avati. Tagaplaanil VT klienditeenindajad Madlen Siniallik (vasakul) ja Olga Anton. Foto: Aivar Ojaperv

"Eks ma muidugi loen surmakuulutusi ka, aga Virumaa Teataja lugemist alustan ikka tavaliselt esimesest leheküljest," ütles vanaproua Õie, kes enda sõnul on maakonnalehte koju tellinud umbes-täpselt 65 aastat järjest.

Õie esimene käik laupäeval Rakveres toimunud Chillilaadal oli Virumaa Teataja telgi alla, kus sai vormistada maakonnalehe soodushinnaga tellimust. Koos tütrega laadale tulnud Õie sai tehingu tehtud veel enne, kui kell 10 kukkus, ehk laat polnud ametlikult veel avatudki.

"Olen Virumaa Teatajat või selle eelkäijaid kogu aeg tellinud, nii kaua kui ma iseseisvat elu Rakveres olen elanud," lausus omal ajal õpetajaametit pidanud Õie. "Süda kohe kripeldab, kui tellimata jääb. Hind muidugi kogu aeg tõuseb, aga mis parata."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles