Elektririke katkestas Rakveres teatrietenduse (2)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Elektrikatkestuse tõttu tuli etendus pooleli jätta, aga teatrimajas süttis avariivalgustus ja publik ebamugavust taluma ei pidanud.
Elektrikatkestuse tõttu tuli etendus pooleli jätta, aga teatrimajas süttis avariivalgustus ja publik ebamugavust taluma ei pidanud. Foto: Erakogu

Need inimesed, kes tahtsid täna Rakvere teatris vaadata tükki "Vallatud võtted", pidid kaks korda pettuma. Hommikupoolikul andis teater teada, et näitleja haigestumise tõttu tuleb väikesesse saali plaanitud etendus ära jätta, aga soovi korral saab suures saalis vaadata asendusena etendust "Di ja Viv ja Rose". See aga jõudis kesta pisut üle tunni, kui elektrikatkestus teatriõhtu lõpetas.

Teatri direktor Velvo Väli oli sunnitud kahetsusega nentima, et täna õhtul enam teatrist asja ei saa. "Terve teatrimägi on pime. Kinoseanss jäi ka pooleli," lausus ta. "Elektrilevis inimene toru ei võta. Internetis on kirjas, et elektrikatkestus on teadmata ajaks. Meil ei jäänud muud üle kui paluda inimestel koju minna."

Väli sõnul mingit paanikat polnud ja kottpimedusse teatrimaja ei mattunud. "Selliste olukordade puhuks on meil akutoitel avariivalgustus, mis ka tööle hakkas. Saalist pääses ohutult välja," rääkis ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles