Laupäeval juhtus avarii ka ratturist neiuga ning Lammasmäel sõideti otsa autole ja elektrikilbile

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tallinna–Narva maanteel Sõmeru lähistel toimus pealtnäha kerge avarii, kuid üks inimene viidi siiski haiglasse kontrolli. Avarii sai alguse sellest, et Hondat juhtinud naine näitas kõigepealt paremat suunatuld, siis vasakut ja alustas manöövrit.
Tallinna–Narva maanteel Sõmeru lähistel toimus pealtnäha kerge avarii, kuid üks inimene viidi siiski haiglasse kontrolli. Avarii sai alguse sellest, et Hondat juhtinud naine näitas kõigepealt paremat suunatuld, siis vasakut ja alustas manöövrit. Foto: Marianne Loorents

Laupäev oli Lääne-Virumaal liikluses väga halb päev: Tallinna–Narva maanteel hukkus ühes liiklusavariis 53-aastane mees ja viis inimest sai kannatada, samal maanteel tund varem juhtunud avarii kohalt viidi samuti inimene haiglasse. Lisaks toimus kaks kergemate tagajärgedega intsidenti.

Kella 17.40 ajal sai häirekeskus teate, et Laekvere alevikus oli kukkunud jalgrattaga sõitnud 20-aastane naine. Ta sai viga ja meedikud andsid talle abi.

Kella 22 ajal sai häirekeskus teate, et Linnuse külas Lammasmäe puhkekeskuse lähistel oli sõiduauto Volkswagen sõitnud otsa sõidukile Mini Cooper ja lisaks ajanud pikali elektrikilbi. Politseipatrulli sündmuskohale jõudes oli õnnetuse põhjustaja lahkunud. Politseinikud tegid sündmuskohal fotod ja dokumenteeris olukorra. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles