Naiskodukaitsjad võtsid Narvas mõõtu laskmises

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Võidukas Alutaguse ringkonna võistkond: (vasakult) Kristina Polunina, Veera Rumjantseva, Anastassia Olewicz, Varvara Rogaten.
Võidukas Alutaguse ringkonna võistkond: (vasakult) Kristina Polunina, Veera Rumjantseva, Anastassia Olewicz, Varvara Rogaten. Foto: Birgit Paumere

Laupäeval, 14. oktoobril toimusid Narva Paemurru spordikooli lasketiirus naiskodukaitse karikavõistlused sportrelvadest laskmises. Võistluse võitis Alutaguse ringkonna võistkond, kuhu kuulusid Anastassia Olewicz, Veera Rumjantseva, Kristina Polunina ja kodutütar Varvara Rogaten.

Naiskondlikult saavutas Alutaguse ringkonna järel teise koha Rapla ja kolmanda Tallinna ringkond. Lisaks selgitati välja parimad laskurid individuaalses arvestuses nii sportpüssist kui ka -püstolist laskmises. Sportpüssist laskmises oli kõige täpsema käega Alutaguse kodutütar Varvara Rogaten.

Võistluse peakorraldaja Larissa Peetersi sõnul toimus võistlus väga kõrgel tasemel. "On suur rõõm tähele panna, et iga aastaga muutuvad võistlejate oskused aina paremaks. Väga meeldiv, et ka paljud kodutütred on laskespordiga tegelemas ning näitavad väga häid tulemusi," lisas Peeters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles