Maadlejad võtavad mõõtu Lurichi võistlusel

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Maadluskuulsust Georg Lurichit, kellenimelisel võistlusel noorsportlased rammu katsuvad, meenutab ausammas tema sünnipaigas Väike-Maarjas.
Maadluskuulsust Georg Lurichit, kellenimelisel võistlusel noorsportlased rammu katsuvad, meenutab ausammas tema sünnipaigas Väike-Maarjas. Foto: Ain Liiva

Nädalavahetusel Rakvere spordikeskuses toimuvale Georg Lurichi võistlusele on kirjas juba 450 maadlejat 11 riigist. Kõik on oodatud sportlastele kaasa elama.

Võistluse peakorraldaja Marger Pormann ütles, et tulemas on väga tugevatasemeline võistlus, kus osaleb ka selle aasta tiitlivõistluste medaliste. "Võib mainida, et tegu on ühe tugevama tasemega võistlusega sellel kuul, mis mõeldud noortele Euroopas," lausus ta.

Pormanni sõnul on esimesed sportlased juba kohal. "Esimesena saabusid armeenlased ja neljapäeval tulevad Kasahstani ja Ukraina sportalased," mainis ta. "Võistlusel on 35 kehakaalu ja kõik ootavad huviga, mitme kehakaalu kuld läheb eestlastele."

Võistlus algab Rakvere spordikeskuses laupäeval kell 9 ja kestab õhtuni, pühapäeval kell 9 jätkatakse poolfinaalide ja medalimatšidega.

"Tule kohale ja ela kaasa meie sportlastele, aita neil saada lisajõudu, et alistada tugevad konkurendid!" kutsus Marger Pormann.

Georg Lurich oli üks kolmest kõige kuulsamast eesti elukutselisest maadlejast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles