Jahimehed panevad oramaniaki tabamiseks välja preemia

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Varangu kandis on metsateedele paigaldatud orad, mis lõhuvad autode rehve, aga on ohtlikud ka inimestele ja loomadele.
Varangu kandis on metsateedele paigaldatud orad, mis lõhuvad autode rehve, aga on ohtlikud ka inimestele ja loomadele. Foto: Ain Liiva

Pahatahtlik orade paigaldamine Varangu kandi metsateedele jätkub ja jahimehed otsustasid välja panna rahalise preemia inimesele, kelle info aitab kurjategija tabada.

Oktoobri alguses kirjutas Virumaa Teataja, kuidas kellegi kuri käsi külvab Varangu kandis metsateedele eluohtlikke orasid. Sel nädalal võtsid sama teema üles teisedki meediaväljaanded.

​Rakvere Jahiseltsi tegevjuht Jaan Villak ütles, et võrreldes oktoobri algusega on maa sisse taotud orasid, mis lõhuvad autode rehve ning inimeste ja metsloomade jalgu, isegi rohkem. "Ja need on värsked, alles äsja maa sisse löödud," kinnitas ta. "Nüüdseks on üks inimene sellise ora ka endale jalga astunud. Rääkimata purunenud autorehvidest. Need orad on ohtlikud ka metsloomadele, aga paraku nemad ei tule meile rääkima, palju nende hulgas on kannatanuid. Selline ora võib metsloomale põhjustada pika ja piinarikka surma."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles