Video J.O.C. räppis põngerjatega arvutimängudest

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Päär Pärenson ehk J.O.C. koos laululaste Mia-Marii, Kirke ja Emmaga, pala "Ainult üks mäng veel" salvestusel Peeter Salmela stuudios.
Päär Pärenson ehk J.O.C. koos laululaste Mia-Marii, Kirke ja Emmaga, pala "Ainult üks mäng veel" salvestusel Peeter Salmela stuudios. Foto: Külliki Levin

Rakvere räppar, näitleja ja koreograaf Päär Pärenson ehk J.O.C. osales pisikeste ja veidi vanemate laululaste muusikavideos loole "Ainult 1 mäng veel" ning räppis sisse terve salmi arvutimängudest.

Pärensoni sõnul käis asi väga lihtsalt – laulustuudiost helistati ja kutsuti loos kaasa tegema. Kui sõnad kirjas, siis kohtus ta lastega Tallinnas Peeter Salmela helistuudios. "Tohutut harjutamisaega ei olnud, selline vabas vormis salvestamine ilma liigse punnitamiseta, mõnus olemine," rääkis räppar. Video filmis sealsamas Rakvere filmimees Jaanus Lekk.

Loo autorid on Külliki Levin ja Imbi Pajula. Loo teema – arvutimängude mängimine – olid Pärensonile samuti nemad ette andnud. Inspiratsiooni kogumiseks oli räppar teinud endale kasutajakonto Robloxi veebimängude platvormile. Graafika poolest veidi maailmakuulsat Minecrafti meenutav platvorm oli talle tuttav teema, sest sellel veedavad aega ka mehe enda lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles