Politsei- ja piirivalveameti peadirektor kohtus Rakvere linnajuhtidega

Merly Raudla
Copy
PPA peadirektor Egert Belitšev (paremal) ja Rakvere politseijuht Katrin Satsi (vasakul) Rakvere linnavalitsuses linnapea Triin Varekuga.
PPA peadirektor Egert Belitšev (paremal) ja Rakvere politseijuht Katrin Satsi (vasakul) Rakvere linnavalitsuses linnapea Triin Varekuga. Foto: Rakvere linnavalitsus

Reedel külastasid politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektor Egert Belitšev ja Rakvere politseijuht Katrin Satsi Rakvere linnavalitsust. Kohtumisel linnapea Triin Vareku ja abilinnapea Neeme-Jaak Paabuga räägiti näiteks üldturvalisuse, koostöö ja vastastike ootuste teemal.

Linnapea tänas politseid hea koostöö eest turvalisuse loomisel Rakveres. "2024. aasta eelarves on planeeritud soetada linnale veel mõned uued turvakaamerad, et lahendada mõned murekohad turvalisuse paremaks tagamiseks," ütles ta.

PPA peadirektori Egert Belitševi sõnul paistab ka eemalt, et Rakveres tegeletakse elanikkonnakaitse teemadega aktiivselt, ning ta avaldas tehtu eest tunnustust. Tema ütlusel on politsei ja kohaliku omavalitsuse hea koostöö üks turvalisuse võtmekohti. "Kõige paremini toimivad need lahendused, mis on leitud ühiselt. Politsei näeb igapäevatöös väga paljude probleemide lõppjaama, kuid meil on ka piisavalt kogemust ja teadmist, et alles kujunevaid muresid tähele panna. Mida varem sellised teemad omavalitsuse inimestega koos lauale võtta, seda väiksem on negatiivne tagajärg, mis kogukonnale tekib," rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles