Lääne-Virumaal on ralliauto samuti puukuuri sõitnud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Margus Murakas.
Margus Murakas. Foto: Madis Veltman

Autoralli maailmameistrivõistlused said laupäeval dramaatilise kulminatsiooni, kui Kalle Rovanperäle veel ainsana tiitlikonkurentsi pakkunud Elfyn Evans Saksamaal vastu puukuuri sõitis. Televisiooni rallistuudio kaaskommentaator, tuntud rallimees Margus Murakas meenutas seepeale, et temagi on omal ajal Viru rallil külamehe puukuuri uksest sisse sõitnud.

See intsident juhtus 2007. aastal Lepna–Neeruti lisakatse esimesel kilomeetril. Kiiruskatse algas umbes sellest kohast, kus praegu asub MTÜ Rallirada põlluring ja mõnesaja meetri järel möödub külavahetee seal talumajapidamisest, mille puukuur asub otse väliskurvis. Margus Murakas ei võtnud oma autoga kurvi välja ja sõitis vastu kuuri. Halud paiskusid ka ralliauto salongi ning Murakas sai põrutada. Kiiruskatse tuli toona pooleli jätta.

​Asjaosaline ise meenutas rallistuudios, et tema toetajad, fännid ning Viru ralli korraldajad aitasid kuuri hiljem üles ehitada. "Viru ralli peakorraldaja Märt Ots kiitis, et olevat isegi parem saanud kui varem," lausus Murakas muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles