Korvpalli esiliigat juhivad Lääne-Viru klubid

Kevin Volter
Copy
Siim-Markus Post (36) tegi RHKK eest hiilgava mängu.
Siim-Markus Post (36) tegi RHKK eest hiilgava mängu. Foto: Ain Liiva

Korvpalli Saku esiliigas on mängud täie hooga käimas ning liigatabelit valitsevad maakonna parimad klubid. Reinar Halliku KK/Vinni vald (RHKK) ja Tere Kadrina Karud pole seni peetud viie mänguga kaotuskibedust veel tunda saanud ning pea 100 punkti mängu kohta viskavad tiimid on vastavalt esimesel ja teisel positsioonil.

Suurema osa hooajast Tallinnas mängiv ja treeniv Tamsalu Los Toros/TalTech pidas viimase kohtumise oma teises kodusaalis Tamsalus, kus leidis aset Lääne-Virumaa derbi. Pinevast heitlusest väljusid võitjatena RHKK mängijad, kes küll kaotasid esimese veerandaja 25:26, kuid edasine mäng möödus Vinni valla esindusklubi taktikepi all ning statistikasse kirjutati lõpuks 108:90 võit. Suureskoorilises mängus kerkis kaksikduubliga üleplatsimeheks RHKK korvpallur Vitali Šimanski, kes viskas 35 punkti ja hankis 10 lauapalli. Kolmikduublist jäi napilt puudu Siim-Markus Postil (25 p, 16 rs, 9 lp), kelle efektiivsuskoefitsiendiks kujunes lõpuks 44(!). Kodumeeskonna parim oli Jarko Kõrvel 27 punkti ja kümne lauapalliga.

Üle saja punkti viskasid ka Tere Kadrina Karud, kes alistasid Rakvere spordihallis Rock Tartu Terminali skooriga 110:71. Selles kohtumises tehti sotid selgeks teisel veerandil, kui Karud viskasid 37 punkti vastase 18 vastu. Võitjate poolelt oli parim eelmisel hooajal Los Toroses mänginud Janar Aniste 22 punktiga. Joonas Järvelainen ja Anton Davidjuk toetasid teda vastavalt 19 ja 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles