Hooandmine toob Tapale külla kaks kirjanikku

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Tuuli Tolmov romaaniga "Aristarkhovi meetod".
Tuuli Tolmov romaaniga "Aristarkhovi meetod". Foto: Margus Ansu

Tapa Valla Kirjandusklubi andis Hooandjas hoogu Eesti Noortekirjanduse Ühingu väljaantavale Tuuli Tolmovi raamatule "Esimene käik" ning tänutäheks saadi võimalus kaheks kohtumiseks, mis nüüd Tapa vallaraamatukogus teoks saavad.

Kolmapäeval, 1. novembril on 7. ja 8. klassi kirjandustunni raames külas Ene Sepp, kes juba gümnasistina jõudis romaaniga "Medaljon" Tänapäeva noorsooromaani võistlusel kolmandale kohale.

Lisaks mitmele noorteromaanile on ta kirjutanud raamatu "Minu Colorado. Suuskadel kuradi jälgedes" ja romaani "Väike roosa pilet paradiisi".

Tapa vallaraamatukogu komplekteerija Mae Mitt ütles, et 15. novembri pärastlõunasele kohtumisele kirjanik Tuuli Tolmoviga on kuulama kutsutud Tapa gümnaasiumi gümnasistid. Tuuli Tolmov on õppinud ajalugu, kuid tema meelisteemaks võib pidada ulmekirjandust. Tema sulest on ilmunud romaanid "Aristarkhovi meetod", "Neetud taevakivi", "Põhja Nõid" ja "Esimene käik", samuti lühijutte veebiajakirjas Reaktor ja mitmes kogumikus. "Aristarkhovi meetod" saavutas kirjastuse Tänapäev 2016. aasta romaanivõistlusel 3. koha. 

Kirjanikke kuulama ja nendega vestlema on oodatud kõik kirjandushuvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles