Rakvere Vabaduse kooli noored vutiässad võitsid turniiri

Kevin Volter
Copy
Jalkaturniiri esikoha võitsid Vabaduse kooli õpilased, kes teenisid võidu tänu enam löödud väravatele.
Jalkaturniiri esikoha võitsid Vabaduse kooli õpilased, kes teenisid võidu tänu enam löödud väravatele. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Oktoobris toimus Rakveres Lääne-Virumaa koolide 1.–3. klasside lastele Rimi koolijalka jalgpalliturniir, kus osales 32 noort. Koostöös Viru-Nigula Spordiklubiga peetud turniiril võttis üksteisega mõõtu viis võistkonda neljast koolist.

Esindatud olid Rakvere Vabaduse kool, Väike-Maarja gümnaasium, Vasta kool ja kaks võistkonda oli välja pannud Rakvere reaalkool. Turniiril osalesid 31 poissi ja üks tüdruk. 

Võidukarika sai põnevust täis päeva lõpuks pea kohale tõsta Rakvere Vabaduse kooli esindus, kes teenis neljast mängust kolm võitu ja ühe viigi. Ka teisel positsioonil lõpetanud Rakvere reaalkooli II võistkond teenis kolm võitu ja ühe viigi, aga et viik tuli meeskondade omavahelisest kohtumisest, sai lõppkohtade määramisel otsustavaks turniiril löödud väravate arv. Vabaduse kool suutis vastaste väravavõrku sahistada 23 korda, reaalkool aga 16 korda. Kolmandale kohale platseerus reaalkooli I võistkond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles