Viru vanglat asus juhtima Ain Anslan

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Ain Anslan on tänasest Viru vangla uus juht.
Ain Anslan on tänasest Viru vangla uus juht. Foto: Erakogu

Täna, 1. novembril alustas Viru vangla direktorina Ain Anslan, kes seni oli juhtinud vangla relvastatud üksust.

"Vanglateenistus on tugev ja kõrgelt hinnatud organisatsioon. Usun, et suudan jätkuvalt pakkuda vanglateenistuse kiirele arengule vajalikku tuge ja eestvedamist. Juhtides Viru vangla tööd ja meeskonna arengut, saame edukalt panustada ühiskonna turvalisuse tagamisse," rääkis Ain Anslan vangla direktoriks kandideerides.

Vanglateenistuse juhi Rait Kuuse sõnul on Ain Anslan tõestanud end võimeka juhina. "Lisaks eriväljaõppe ja -ülesannetega relvastatud üksuse juhtimisele on tal juhtimiskogemust ka teistest meile olulistest valdkondadest. Viru vangla motiveeritud meeskond jätkab Aini juhtimisel piirkonna turvalisusesse panustamist," lisas Rait Kuuse.

Ain Anslanil on magistrikraad personalijuhtimises. 2021. aastal pälvis ta vanglaametniku teeneteristi ja 2023. aastal teenistusmedali 15 aasta pikkuse laitmatu teenistuse eest. Riigi julgeolekusse ja siseturvalisusesse on ta panustanud üle 19 aasta, neist neli aastat kaitseväes. Lisaks relvastatud üksuse juhtimisele on ta teenistusaastate jooksul juhtinud Viru vangla saateüksust, avavanglat ja tugevdatud järelevalvega üksust. Anslan on töötanud samuti Viru vangla direktori asetäitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles