Kurva Kodu avas taas uksed ja nii mõnigi klient tuli kingitusega

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Stammkunded leidsid taasavatud Kurva Kodu kiiresti üles ja mõnel neist oli kaasas kingitus omanikule. Ilmar Uldrich seisab traditsiooniliselt ise leti taga, nagu see on juba viimased kümmekond aastat olnud.
Stammkunded leidsid taasavatud Kurva Kodu kiiresti üles ja mõnel neist oli kaasas kingitus omanikule. Ilmar Uldrich seisab traditsiooniliselt ise leti taga, nagu see on juba viimased kümmekond aastat olnud. Foto: Ain Liiva

Mitte kõik söögikohad ei pane uksi kinni – mõni jätkab raskuste kiuste tegutsemist. Rakvere hubane-kodune Kurva Kodu avas pärast pikka suvist pausi taas uksed ja nii mõnigi tänulik stammkunde kinkis leti taga seisnud omanikule Ilmar Uldrichile sel puhul värviliste kirjadega karbikese.

Tallinna tänaval asuv Kurva Kodu oli viimati avatud enne jaanipäeva. Viimastel aastatel on olnud tavaline, et omanik Ilmar Uldrich ei hoiagi oma söögikohta aasta ringi lahti. "Suvel pole sellist kõrtsikest Rakveres nagunii mõtet avatuna hoida," on ta öelnud. Aga tänavu paistis asi tõsisem, sest omanik pani maja 157 000 euroga müüki. Samas jättis ta suvel Virumaa Teatajale antud kommentaaris otsad lahti: "Kui algab kütteperiood ja hoonet pole müüa õnnestunud, mis ma siis teen? Kütan tühja maja edasi? Siis peab midagi välja mõtlema ..."

Nüüd on kütteperiood alanud, maja endiselt müügis ning alates kolmapäevast saab seal lõuna ajal taas keha kinnitada. "Neli tundi lõuna ajal oleme lahti," märkis Uldrich. "Päris tõelise kõrtsina, kus topsi tõstetakse, ei tegutse me juba ammu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles