Eragümnaasium pälvis maailmakoristuspäeval osalemise eest auhinna

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Rakvere eragümnaasiumi koolipere maailmakoristuspäeval Jaama puiesteel korda loomas.
Rakvere eragümnaasiumi koolipere maailmakoristuspäeval Jaama puiesteel korda loomas. Foto: Erakogu

Septembris toimunud maailmakoristuspäevast võtsid osa ka Rakvere eragümnaasiumi õpilased. Kõikide osalenud koolide vahel loositi välja kohtumine reisijuhi, seikleja ning antropoloogi Ivo Tšetõrkiniga. Loosiõnn naeratas just eragümnaasiumile

15.–18. septembril osales üle 300 Rakvere eragümnaasiumi õpilase maailmakoristuspäeval, mille käigus vaadati üle kooli ümbrus, Rahvaaed ja Vallimägi. Koristustalgud toimusid klassijuhatajate juhtimisel. Sel aastal suuremaid esemeid ei leitud.

Kui varem pidi prügi suure koguse tõttu kasutama linnavalitsuse abi, siis sel aastal seda teha ei tulnud. Eragümnaasiumi õpetaja Kristiina Väinaste-Raigi sõnul osales eragümnaasium maailmakoristuspäeval juba kuuendat korda ja igal aastal läheb seisukord linnas ikkagi paremaks. "Prügi on kõvasti vähemaks jäänud. Mida kõike siin varem on kokku tassitud. Seekord leidsime enamasti plastikust prügi, paberit, salvrätte, purke, pudeleid. Põõsasse oli visatud ka üks muusikaõpik. Lisaks leidsime ühed prillid ja suure hulga võrkaeda," rääkis õpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles