Haljala vallavalitsust tunnustati kaugtöö ja vaimse tervise väärtustamise eest

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Haljala vallavalitsus on tunnustatud kaugtööd praktiseeriv ja vaimset tervist väärtustav organisatsioon.
Haljala vallavalitsus on tunnustatud kaugtööd praktiseeriv ja vaimset tervist väärtustav organisatsioon. Foto: Haljala vallavalitsus

Haljala vallavalitsus on pälvinud kaks märgist, millega tunnustati vallavalitsust kui tööandjat. Sellel sügisel andis Targa Töö Ühing ja Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE vallavalitsusele märgise "Kaugtöö tegija" ja peaasi.ee vaimset tervist väärtustava tööandja pronksmärgise.

Haljala vallavanema Anti Puusepa sõnul on vallavalitsuses viimase pooleteist aasta jooksul võetud käsile strateegilisemalt personalitöö korraldamine. "Lähtume põhimõttest, et väärtustatud ja hoitud töötaja saab luua parimal moel väärtust vallale ja elanikule," ütles vallavanem ning lisas, et heade spetsialistide leidmine on väljakutse, millega paljud kohalikud omavalitsused silmitsi seisavad, ning seetõttu tuleb häid spetsialiste hoida ja olla väärtust loov tööandja.

Märgis "Kaugtöö tegija" on kvaliteedimärgis, mis näitab, et selle pälvinud organisatsioon rakendab läbimõeldult kaasaegseid ja paindlikke tööpraktikaid. Märgis on antud 195 organisatsioonile ning 2023. aastal anti see esimest korda 22 organisatsioonile. Haljala vald on seitsmes omavalitsus Eestis, mille ametiasutus on vastava märgise pälvinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles