Burgerikohvik Grillers paneb grillid kotti

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Grillers on käsitööburgereid valmistanud alates 2014. aastast. Viimased pihvid visatakse grillile pühapäeval, 12. novembril.
Grillers on käsitööburgereid valmistanud alates 2014. aastast. Viimased pihvid visatakse grillile pühapäeval, 12. novembril. Foto: Ain Liiva

Rakveres alates 2014. aastast tegutsenud burgerikohviku Grillers omanikud annavad teada, et armastatud toidukoht läheb teadmata ajaks puhkusele ning viimased lahtiolekupäevad on 9.–12. november.

Grillersi üks asutajaid ja juhte Hannes Võrno jäi sulgemisteates lakooniliseks ning ütles, et üks peatükk sai lihtsalt läbi. "Kuna Grillersi taga on reaalsed inimesed ja vaim, siis see vaim läheb teeb tiiru maailmas ringi ja toimetab peagi edasi. Kus ja millises vormis, see jääb hetkel avaldamata. Täname kõiki meie kliente, suurepäraseid tiimikaaslasi ja koostööpartnereid läbi aastate, ilma teieta oleks see sõit olnud võimatu," lisas Võrno.

Grillersi käsitööburgerite kuulsus ulatus Rakverest ka kaugemale. Näiteks kirjutas muusik ja saatejuht Mihkel Raud 2015. aastal kohvikust oma blogis, kus reastas Eesti paremad burgerid ning andis Rakvere kohvikule edetabelis esikoha. "Kraam on siin nii hea, et regulaarselt Tallinnast (või ükskõik kust) spetsiaalselt kohale sõita," ei koonerdanud Raud toona kiitusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles