Haljalast jõuab isadepäeval kõigi eestimaalasteni kontsertlavastus

Merly Raudla
Copy
Haljala rahvamajas saab isadepäeval näha lavastaja Neeme Kuninga lavale seatud kontsertlavastust "Issi, isa, paps ja taat".
Haljala rahvamajas saab isadepäeval näha lavastaja Neeme Kuninga lavale seatud kontsertlavastust "Issi, isa, paps ja taat". Foto: Vladislav Musakko

12. novembril tähistatakse isadepäeva ning sel puhul on Haljala rahvamaja laval Neeme Kuninga käe all valminud kontsertlavastus "Issi, isa, paps ja taat". Pidulikul päeval osaleb ka presidendipaar ja presidendi abikaasa Sirje Karis tervitab kõiki Eesti isasid. Kontsertlavastus jõuab kõigi kodudesse ETV vahendusel.

Haljala vallavanema Anti Puusepa sõnul on vallal suur rõõm pidulik isadepäeva kontsertlavastus Haljalas korraldada ning isadepäeval president Alar Karist Haljalas võõrustada. "Kahtlemata on seekordne isadepäev Haljala vallas eriline ning tähistamine möödub pidulikumas meeleolus. Laval saavad kokku kohalikud lauljad ning meie oma vallast sirgunud tuntud muusikuid, oma kohaloluga lisab sündmusele pidulikkust presidendipaar," sõnas vallavanem.

Kontsertlavastus "Issi, isa, paps ja taat" räägib loo isaks olemisest läbi nelja põlvkonna. Lavastus toob lavale kohalikud lauljad laste- ja segakooridest ning Haljalast sirgunud tuntud muusikud. 12. novembril astuvad Haljala rahvamajas üles duo Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand, Gerli Padar-Parmas ja Tõnis Leemets, ansambel Lonitseera, Tõnu Naissoo trio, Haljalalala laulukoor, Võhma Seltsimaja Segakoor ning Haljala kooli koorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles