Üle katuse rullunud sõiduki juht läks mõneks ajaks kaotsi

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Üle katuse rullunud maastur Haljala vallas Põdruse külas.
Üle katuse rullunud maastur Haljala vallas Põdruse külas. Foto: Erakogu

Laupäeva öösel maasturiga Haljalast Põdruse poole kihutanud juht sõitis viimasest kurvist enne Põdruse–Kunda–Pada maanteele jõudmist välja ja tegi autoga ligi kolmekümne meetri pikkuse õhulennu, mille käigus rullus sõiduk mitu korda üle katuse, aga maandus lõpuks siiski ratastel. Autot juhtinud 31-aastane Ken viibib veel haiglaravil.

Laupäeva öösel kella nelja paiku hakkas Haljala vallas Põdruse külas ühes hoovis olnud koer eriti vihaselt haukuma. Seda kuulnud peremees astus majast välja, et uurida, mis lahti. Taamal nägi ta oranži pannkoogiks muundunud maasturit ja lähemal uurimisel seda, et autojuht oli kadunud kui vits vette.

Mees andis juhtunust teada häirekeskusesse ja kella viie paiku jõudsid päästjad sündmuskohale. Autojuhti polnud aga ikkagi kusagil näha. Kella kuue paiku jõudsid sündmuskohale ka kadunud mehe lähedased, kes olevat kedagi Ennu hõikunud. Paraku see tulemust ei andnud ja politseinikud otsustasid alal jõudusid suurendada, sest nelja-viie soojakraadi juures võib inimese keha üsna kiiresti alajahtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles