Auto alla jäänud üheksaaastane poiss sai õnneks juba järgmisel päeval uuesti kooli minna

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Laps tormas teele ilmselt parklast autode vahelt. Üks ülekäigurada paistab taamal, teine jääb pildistaja selja taha.
Laps tormas teele ilmselt parklast autode vahelt. Üks ülekäigurada paistab taamal, teine jääb pildistaja selja taha. Foto: Ain Liiva

Esmaspäeval pärast koolitundide lõppu kella 13.30 paiku juhtus Rakveres Tallinna tänaval õnnelik õnnetus, kus auto alla jäi üheksaaastane koolipoiss. Vabaduse kooli Tallinna tänava õppehoone vahetus läheduses on küll mitu ülekäigurada, kuid noormees tormas teele nende vahelt ja jäi Škoda Fabia alla, mida juhtis 64-aastane mees.

Vabaduse kooli direktor Riina Veidenbaum kinnitas, et kõik lõppes siiski õnnelikult – poiss oli juba teisipäeval koolis tagasi. "See lugu lõppes vaid suure ehmatusega," lausus ta ohates. "Ja just samal päeval oli meil koolis tund, kus rääkisime helkuritest, tänaval käitumisest. Meil on koolis käsil parajasti helkurinädal ja pöörame liiklusele erilist tähelepanu."

Vabaduse kooli Tallinna tänava õppehoone asub kahe elava liiklusega tänava ristmiku lähistel. Ülekäigurajad on seal tähistatud ja valgustatud, aga ikka kipub juhtuma – näiteks aasta tagasi, 25. novembril jäi üsna samas kohas, aga ülekäigurajal auto alla kaheksaaastane poiss, kes juhi sõnul oli nähtavust varjanud posti tagant ootamatult teele astunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles