Oleg Gross: sain augustis insuldi, aga jätkan OG Elektra strateegilist juhtimist

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Oleg Gross on täies elujõus oma töökabinetis tagasi, kuid hääle taastumine pärast operatsiooni võib aega võtta.
Oleg Gross on täies elujõus oma töökabinetis tagasi, kuid hääle taastumine pärast operatsiooni võib aega võtta. Foto: Ain Liiva

Augusti esimeses pooles levis meedias kulutulena uudis, et Lääne-Virumaa suurettevõtja, OG Elektra omanik Oleg Gross viidi kiirabiga haiglasse. Praeguseks taastunud mees ütles Virumaa Teatajale, et haiglaskäigu põhjuseks oli insult.

Oleg Gross mainis oma ettevõtte majandusaastat tutvustades, et tänavune on igal juhul eriline aasta. "Esiteks juba minu enda pärast – suve teises pooles vedas tervis mind alt," lausus ta. "Ma sain augusti alguses insuldi. Pärast toimunut pole ma ettevõtte juhtimisest kõrvale tõmbunud, aga rahulikumalt võtan küll."

Terviserike juhtus ühel augustikuu varahommikul Oleg Grossi kodus Lepnal – samas kõrval paiknevad ka tema tööruumid. "Alguses ei tahtnud ise endale tunnistada, mis juhtus, aga üks kehapool muutus tuimaks ja halba aimates kutsusid kolleegid mulle kiirabi," meenutas ta. "Asi ei paistnud üldse hull olevat, sest vähemalt enda arvates oli mul mõistus kogu aeg alles ja sain aru, mis minuga ja minu ümber toimub. Sain kiiresti abi ja nii-öelda ära ei käinud kordagi. Nädal hiljem toimus arstide otsusel operatsioon, mille käigus puhastati mu kaela unearter. Tagajärjeks oli aga tüsistus, mille käigus kadus mu hääl ära. Selle tagasitulek võtab kuni pool aastat aega. Unearter sai mul vigastada juba nooruses, kui tegelesin maadlusega."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles