Kõrvitsasupp on toit, mis jätab külmaks vähesed. Ühed kiidavad seda taevani, teised kardavad kui tuld. Suurema osa elust olen kuulunud sinna teise leeri. Möödunud aastal proovisin seda esimest korda ise teha ja jäin tulemusega väga rahule. Kõrvitsasupi valmistamisel on väga palju mänguruumi ja igaüks leiab endale meeldiva retsepti.
Tellijale
Kõrvitsast valmib kerge vaevaga päikesekollane supp
Kui palud maalt kõige väiksemat kõrvitsat, aga seegi on korralik hiiglane, läheb kokkamiseks hoovõtule tihtilugu aega. Esmalt sõitis see kuldne kera kaasa ühes autos, siis puhkas paar nädalat teise auto istmel. Kui ilmad läksid krõbedaks, kolis köögivili tuppa. Mitu päeva ilutses ta diivani ees tumbal, vaatas pererahvaga koos telerit ja ootas, kuni neil kollase supi isu peale tuleb. Lõpuks see päev saabuski.