Ole sa, kes sa oled, kas või näiteks kilpkonn

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Eliko Kajak (paremalt), Stella Skulatšjova, Kristel Maamägi ja Maarja Yano istuvad kuulajate ees ja meenutavad raamatu eellugu.
Eliko Kajak (paremalt), Stella Skulatšjova, Kristel Maamägi ja Maarja Yano istuvad kuulajate ees ja meenutavad raamatu eellugu. Foto: Inna Grünfeldt

Andry Ervaldi raamatu «Ole sa, kes sa oled. Ettelugemise lood» ilmumise puhul on avatud Kristel Maamägi fantaasiaküllaste illustratsioonide näitus Lääne-Virumaa keskraamatukogus.

Raamatu «Ole sa, kes sa oled. Ettelugemise lood» esitlusel kõlasid mõned Andry Ervaldi lood jutuvestja Piret Pääri interpretatsioonis ning lapsepõlvesõprade loominguline trio – Andry Ervaldi tütar ja raamatu toimetaja Maarja Yano, kunstnik Kristel Maamägi ja graafiline disainer Stella Skulatšjova – jutustas raamatu loomise loo.

«Lugesin isa raamatut «Unenäorong» oma lastele ette. Olin varem seda raamatut vaikselt lugenud. Ettelugemisel oli üks koht nii naljakas, et hakkasin pisarateni naerma. Sama loo lõpp oli nii kurb, et hakkasin nutma,» meenutas Maarja Yano.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles