Kadrina vallavolinik võib saada Järva valla abivallavanemaks

Kevin Volter
Copy
Siim Umerov avaldas lootust, et Järva valla abivallavanemaks saamise korral õnnestub tal Kadrina vallavolikogu liikmena jätkata.
Siim Umerov avaldas lootust, et Järva valla abivallavanemaks saamise korral õnnestub tal Kadrina vallavolikogu liikmena jätkata. Foto: Ain Liiva

26. oktoobri Järva vallavolikogu istungil vabastati ametist vallavalitsuse palgaline liige Tiina Oraste, kes oli abivallavanema ametis olnud alates 2017. aastast. Järva vallavolikogu 30. novembri istungil esitatakse abivallavanema kandidaadiks Kadrina vallavolikogu liige Siim Umerov.

Järva vallavolikogu Isamaa erakonda kuuluv liige Lauri Ilves ütles, et Siim Umeroviga on kohtunud nii kohalikud Isamaa inimesed kui ka koalitsioonikaaslased ja ta sai neilt heakskiidu. "Enne kui volikogu enamus pole tema poolt hääletanud, on midagi veel vara öelda, kuid tundub, et tal peaks toetus olemas olema," sõnas Ilves Järva Teatajale.

Siim Umerov ütles, et kui tööülesanded vähegi lubavad, eelistaks ta Kadrina volikogu liikmena ikkagi jätkata. "Need kaks teoorias ei välista üksteist," sõnas Umerov. "Loomulikult, kui Järva vallast tuleb signaal, et oleks hea, kui valda sisse kirjutaksin, millega kaotaksin automaatselt volikogu liikme koha, siis võib mandaadi lõpetamist kaaluda," rääkis Umerov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles