JELD-WEN sõlmis ametikooliga koostööleppe

Merly Raudla
Copy
JELD-WEN Eesti AS ja Rakvere ametikool hakkasid koostööd tegema. Pildil esiplaanil JELD-WEN-i töötaja Rikardo Berzins.
JELD-WEN Eesti AS ja Rakvere ametikool hakkasid koostööd tegema. Pildil esiplaanil JELD-WEN-i töötaja Rikardo Berzins. Foto: Kristjan Juusu

JELD-WEN Eesti AS, üks maailma juhtivaid puidust akende ja uste tootjaid ning Rakvere linna suurim tööandja, pälvis oktoobris Lääne-Virumaa õppijasõbraliku tööandja eripreemia. Ettevõtte saavutus ei tulnud iseenesest, vaid selleni viisid pühendumus ja tugev partnerlus Rakvere ametikooli ning Eesti Töötukassa Lääne-Virumaa osakonnaga.

Tänavu kevadel sõlmis JELD-WEN kokkuleppe Rak­vere ametikooliga, et pakkuda oma töötajatele kvaliteet-set koolitust CNC-puidutöötle­miskeskuse operaatori erialal. Nüüdseks on koolitus edukalt lõppenud ning kõik sellel osalenud saanud kutsetunnistuse.

JELD-WEN Eesti AS-i värbamisassistendi Kirsika Rooni sõnul valiti koolitusele ettevõttes juba silma paistnud puidupingioperaatorid, kes olid näidanud soovi areneda. Lisaks värvati mõned kandidaadid väljastpoolt ettevõtet, seejuures olid abiks töötukassa tööandjate konsultandid Anu Tooming ja Antonina Vorontsova. Koolituse käigus said osalejad uusi teadmisi ning kinnistasid oskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles